SAFETYBLOXX

SAFETYBLOXX

SafetyBloxx is uw partner op het gebied van flexibele plaatsing van betonblokken. We onderscheiden ons door een uniek ontwerp met een aantrekkelijke uitstraling, dat uw bezoekers optimaal beschermt.

Waarborg de veiligheid van uw bezoekers met roadblocks die gezien mogen worden.

Door de flexibele plaatsing kunnen SafetyBloxx zo worden opgesteld, dat ze zelfs bijdragen aan de sfeer van uw evenement. U kunt ze ook als zit element gebruiken maar ook kunnen wij er een truss of paal op monteren voor:

  • Signing
  • Verlichting
  • Reclamedoeken
  • Wegverwijzing

SafetyBloxx doet méér dan alleen het leveren van betonnen blokken. We denken met u mee over de juiste positie en ontnemen u van uw zorgen. U heeft te maken met één aanspreekpunt voor zowel de SafetyBloxx zelf als de plaatsing en het vervoer: een totaaloplossing voor dit ingewikkelde veiligheidsvraagstuk. We zijn er voor alle partijen die te maken hebben met deze vorm van beveiliging: gemeenten, evenementenorganisaties en locatie beheerders.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw locatie of evenement, voor eenmalige of terugkerende plaatsing? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via contact of telefonisch via +31 (0)85 – 4867888 om de mogelijkheden te bespreken.