Over ons

Over ons

Marcus Muzea 

Marcus Muzea is in 1980 begonnen als licht en geluidstechnicus voor de Rotterdamsche Kunststichting, Exit en Lantaren Venster. Hiervoor deed hij het toenmalige New Popfestival en verschillende concerten (Sex Pistols, U2, Tom Petty, Police, etc.) in de Exit club en Lantaren Venster. In 1984 was hij nauw betrokken bij het Avro’s Platen Gala en aansluitend het eerste Gala van Lee Towers in Ahoy. In dat zelfde jaar begon hij voor de Golden Earring en Jules Deelder als lichtontwerper. In latere jaren kwamen hier decorontwerp en productiemanagement bij. Naast modeshows van Frank Govers, de Pepsi Cola clip met Tina Turner en David Bowie was Marcus betrokken bij kleine en grote internationale concerten en producties in binnen en buitenland. Naast het werk als productie-manager voor de Golden Earring begon hij het bedrijf Rotterdam Rigging. Na 25 jaar werd besloten om met de Earring te stoppen en ging hij zich concentreren op het bedrijf Rotterdam Rigging. Inmiddels is Rotterdam Rigging een bekende leverancier van riggers en rigging materialen in zowel binnen als buitenland.

Sinds kort is hier ook het bedrijf “All for Entertainment and Events” A4E bij gekomen waar hij samen met Sebastiaan de Boorder de entertainment markt op een andere manier probeert te bedienen.

 

Sebastiaan de Boorder 

Sebastiaan de Boorder is sinds 1996 fulltime werkzaam in de evenementenbranche. Hij is begonnen als geluidstechnicus en boeker van artiesten in dienst van een organisatiebureau. In 2001 is hij voor zichzelf begonnen met De Boorder Events en Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl.
Met De Boorder Events in de loop van de jaren vele evenementen op eigen risico georganiseerd en betrokken mogen zijn bij de grootste evenementen zoals North Sea Jazz Festival, Pinkpop, Lowlands, Toppers in Concert en de vele Mojo concerten.
Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl is hét boekingskantoor en de expert op het gebied van Nederlandse artiesten.
Door zijn opgedane kennis en ervaring binnen de sector én zijn zeer uitgebreide netwerk is hij, samen met zijn collega’s van All4 Events & Entertainment, de totaalleverancier voor jouw evenement! Zijn motto: “Kan niet, bestaat niet”.